X
Riemu Palvelut Yrittäjät Referenssit Yhteystiedot

Anna, Ville, Tero & Maru

Olemme neljän lapsen sisarusparvesta ne keskimmäiset. Ne, joiden on pitänyt saavuttaa vanhempien huomio yrittämällä. Siinä lienee syy siihen miksi päädyimme perustamaan Teron kanssa yhteisen yrityksen RIEMUn.

Yrityksemme kasvoi loppuvuonna 2016, kun kelkkaamme hyppäsi myös sisustussuunnittelija Anna ja tekninen asiantuntija Ville. Tero ja Ville aloittivat yrittäjinä tahoillaan 2010 luvun alussa. Teron yritys Rakennuslandia OY ja Villen SVS Monipalvelu AY toimivat molemmat savon seudulla ja työn laadusta kertonee jo sekin, että reklamaatioilta on vältytty. Erikoistuminen vaativiin kylpyhuoneiden saneerauksiin ja erinomainen asiakaspalaute antoivat hyvät lähtökohdat tehdä asioita yhdessä.

Nautin suunnittelutöistä suuresti ja työn lisäksi sisustaminen on minulle myös harrastus. Perustin Nuapurissa sisustusblogin vuonna 2013 ja pian sen jälkeen RIEMU sai alkunsa. Blogin ja RIEMUn lisäksi perustin RIEMUpuoti verkkokauppan, jota nykyisin pyörittää yksi työtekijä. Tuotevalikoima laajenee toivottavasti pian myös sisustustuotteisiin.

---

Meille suunnittelijoille, minulle ja Annalle on todella tärkeää toteuttaa suunnitelmat asiakaslähtöisesti ja toimivaksi arjessa. Värit, elämänilo ja persoonallisuus ovat asioita, jotka haluamme näkyvän jokaisessa suunnitelmassamme. Innostumme helposti ja suunnitelmat tempaavat meidät mukaansa. Tero ja Ville ovat ihan samanlaisia. Yhteinen into ja halu kehittyä ajaa yritystämme eteenpäin.

---

Me tehdään kaikki työt riemulla,
mutta ihan älyttömän tosissaan!

Terkuin, Maru